Hangcha-transpalletten

Ontdek het betrouwbaarste aanbod in de streek met service na verkoop

Nieuw
CBD12-AMC1-I

Electro transpallet hangcha CBD12  • Hefcapaciteit: 1200kgs

  • Ingebouwde lader en batterij

Nieuw
CBD15-A2MC1

Electro transpallet hangcha cbd15  • Hefcapaciteit: 1500kgs

  • Ingebouwde lader en batterij

Nieuw
CBD20-AC1

Electro transpallet hangcha cbd20  • Hefcapaciteit: 2000kgs

  • Lader en Hoppecke batterij

Wanneer je een compact toestel nodig hebt om materiaal te transporteren, kies je het best voor onze Hangcha-transpalletten. Bij VCS Forklifts in Desselgem, in regio Kortrijk, zoeken we altijd samen naar het juiste rollende materiaal voor jouw bedrijf. Zo kan je snel verder met je werken dankzij onze kwaliteitsvolle transpalletten.


Ons aanbod aan Hangcha-transpalletten


Als exclusieve verdeler kunnen Hangcha-transpalletten natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Wij hebben van dit merk drie modellen in ons aanbod. Voor wie zware materialen moet vervoeren, is er het elektrische transpallet CBD20. Dit heeft een hefcapaciteit van maar liefst 2000 kilogram. Daarnaast hebben we ook de CBD12 en CBD15. Onze Hangcha-transpalletten hebben een ingebouwde lader en een batterij. Wanneer je een nieuwe lithium-ionbatterij nodig hebt, vind je die eveneens bij VCS Forklifts. Deze batterijen verkopen wij ook voor onze Hangcha-heftrucks. Naast onze Hangcha-transpalletten hebben we namelijk ook heftrucks van dit bekende merk.


Koop vandaag nog een transpallet


Bij ons zorgen we ervoor dat je altijd het correcte materiaal hebt voor je bouwproject. Heb je dus minder materiaal om te vervoeren? Dan zijn onze elektrostapelaars misschien eerder iets voor jou. Voor zwaardere materialen bieden we dan weer de lpg heftrucks aan. Voor meer informatie over al onze producten kan je steeds een e-mail sturen naar info@vcsforklifts.com.

  • Copyright © 2017