De beste service

Onze uiterst moderne infrastructuur en ons team van professionals staat klaar voor alle herstellingen en vragen omtrent heftrucks, liften en overig rollend materieel.

MERKONAFHANKELIJK EN EEN OPMERKELIJKE SERVICE

Een volledig ingerichte moderne werkplaats, de nieuwste servicewagens, zeer goed opgeleide techniekers, een uitgebreide voorraad aan wisselstukken houden we ter beschikking. Indien er na verloop van tijd toch een mankement zou opduiken, kunnen we dit snel voor u herstellen. Ook kunnen we uw banden vervangen en instaan voor de levering van nieuwe batterijen van zeer hoogstaande kwaliteit.


COMPUTER TROUBLESHOOTER VOOR DE MEESTE MERKEN

Iedere technieker krijgt permanent de unieke VCS Forklifts reparatie troubleshooter ter beschikking. Op die manier wordt de diagnose van uw technisch probleem tot een minimum herleid, en daalt de kostprijs van de interventie aanzienlijk.

VOLLEDIG INGERICHTE SERVICEWAGENS

VCS Forklifts beschikt over een ruime vloot servicewagens om on-site onderhoud en herstellingen uit te voeren. Deze wagens zijn compleet uitgerust met een compressor, computer, alle nodige tools, olieën en de meest cruciale wisselstukken.

WISSELSTUKKEN- VERVANGSERVICE

VCS Forklifts slaagt erin dankzij een performant zoeksysteem het juiste wisselstuk voor u te vinden en garandeert een 24/24 service met originele OEM wisselstukken. Om de interventiesnelheid te verbeteren werd ook een ruim wisselstukkenmagazijn ingericht. We kunnen deze wisselstukken meestal bij u ter plaatse vervangen. Voor de meer ingewikkelde interventies laten we deze wisselstukken in onze ruime werkplaats vervangen.

BATTERIJEN- VERVANGSERVICE

VCS Forklifts zoekt voor u een uitermate sterke EPS-industriële tractiebatterij voor cyclisch gebruik. Door onze performante service- aanwezigheid werden we aangesproken om de service en de verkoop in België optimaal te ontwikkelen.

BANDEN- VERVANGSERVICE

Heftrucks moeten efficiënt rijden aan de gunstigste uurkost. We zoeken voor uw toepassing de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor de te gebruiken banden. We hebben een heel ruime voorraad ter beschikking die we dankzij onze eigen bandenpers zelf kunnen monteren.

VOOR MEER INFO NEEM CONTACT MET ONZE SERVICE MANAGER

DE FRAEYE STEVEN
service@vcsforklifts.com
+ 32 ( 0 ) 473 94 30 00

  • Copyright © 2017