Hangcha in België

Ontdek het betrouwbaarste aanbod in de streek met service na verkoop

VCS Forklifts is een exclusieve verdeler van het topmerk Hangcha in België en daar zijn we zeer trots op. We bieden daarom een groot assortiment aan Hangcha-heftrucks aan. Dankzij onze jarenlange ervaring reken je steeds op deskundig advies en betrouwbare service. Wij delen graag onze passie voor kwaliteitsvolle heftoestellen met jou.


Welke heftrucks van Hangcha kan je bij ons kopen?


Eén van de bekendste producten van Hangcha zijn uiteraard de heftrucks. Wil jij bijvoorbeeld een diesel heftruck om op onstabiele ondergronden te rijden? Heb je vooral producten die je met elektrische heftrucks kan vervoeren? Wat je ook nodig hebt, bij VCS Forklifts vind je altijd verschillende Hangcha-heftrucks die voldoen aan jouw wensen. We hebben zelfs lpg heftrucks in de aanbieding. Deze kan je zowel nieuw als tweedehands kopen. Dankzij onze volledige service ben je steeds zeker dat alle machines van Hangcha in de beste conditie zijn.


Ons volledige aanbod


In ons bedrijf vind je natuurlijk heel wat meer dan de Hangcha-heftrucks. Wanneer je bijvoorbeeld alleen materialen moet transporteren en niet optillen, zijn de transpalletten ideaal. Moet je wel de lasten tillen naar hoogtes van 2,5 meter of meer? In dat geval kies je het best voor de handige en compacte stapelaars van Hangcha. Al deze machines verrichten elke dag zwaar werk en er kan al wel eens een onderdeel kapot gaan. Wij hebben daarom een zeer uitgebreid aanbod aan wisselstukken. Als je dus banden voor een heftruck of transpallet nodig hebt, ben je bij VCS Forklifts in Desselgem, in regio Kortrijk, welkom. Daar helpen we je in onze goed uitgeruste werkplaats verder met het herstellen van je Hangcha-heftrucks.


Koop je nieuwe heftruck bij ons


Wacht niet langer om een diesel vorklift of ander heftoestel te kopen. Kom bij ons langs om kwaliteitsvolle Hangcha-heftrucks te vinden voor jouw bedrijf. Voor meer informatie over het volledige aanbod aan machines van Hangcha kan je ons contacteren op het e-mailadres info@vcsforklifts.com.

  • Copyright © 2017